Scrabble Y9671 Junior spel

No. d'article 254942
Junior Scrabble is een van de best verkochte leerspelen voor kinderen. Het heeft een dubbelzijdig speelbord, met twee spelen in één! Aan de ene zijde van het spelbord laten plaatjes zien welke woorden gemaakt kunnen worden. Aan de andere zijde van het spelbord leg je woorden en probeer je de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • Scrabble Junior zorgt voor leerzaam spelplezier voor je kleintje!
  • De kindvriendelijke woorden en kleurrijke plaatjes zijn een leuke manier om lettertegels met woorden op het speelveld te verbinden.
  • Spelers kunnen het speelveld omdraaien voor een moeilijker spel, waarbij ze hun eigen woorden moeten vormen.
  • Als alle tegels op het bord zijn geplaatst, wint de speler met de meeste fiches.
  • Voor 2 tot 4 spelers. 5 jaar en ouder.

Marketing text

De beste manier om kinderen mee te laten doen met dit populaire woordspel! Met Scrabble Junior zorgen de kindvriendelijke woorden en kleurrijke plaatjes voor een leuke manier om lettertegels met woorden op het speelveld te verbinden. Spelers verzamelen scorefiches voor het afmaken van woorden. Als alle tegels op het bord zijn geplaatst, wint de speler met de meeste fiches! Draai het speelbord om voor een moeilijker spel waar spelers hun eigen woorden moeten maken — het spel groeit dus mee met de kids! Inclusief 2-zijdig speelbord, 101 letterblokken, 44 scorefiches en regels voor beginners en gevorderden. Voor 2 tot 4 spelers. 5 jaar en ouder.