Smart SG441 Chicken Shuffle Junior spel

No. d'article A00050765
In het spel Chicken Shuffle moeten alle eieren bedekt raken. Elke kip wil op haar eieren broeden, dit is echter niet zo eenvoudig. Schuif de kippen door elkaar zodat er op elk ei een kip zit te broeden. Tip: Denk eerst na vooraleer je de puzzelstukken verplaatst. Leeftijd: Vanaf 4 jaar 48 opdrachten
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 16,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.


Marketing text

Chicken Shuffle Jr, bedek de eieren! Er is heel wat gekakel op de boerderij want elke kip wil op haar eieren broeden en dat is niet zo eenvoudig. Schuif de kippen door elkaar zodat er op elk ei een kip zit. Deze Junior-versie voor kinderen vanaf 4 jaar heeft 48 eenvoudigere opdrachten en 3D-kippen en kuikentjes. Deze schuifpuzzel is een origineel, logisch denkspel. Verschuif de puzzelstukken dus niet als een kip zonder kop, maar denk eerst na.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Description

In het spel Chicken Shuffle moeten alle eieren bedekt raken. Elke kip wil op haar eieren broeden, dit is echter niet zo eenvoudig. Schuif de kippen door elkaar zodat er op elk ei een kip zit te broeden. Tip: Denk eerst na vooraleer je de puzzelstukken verplaatst.

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • 48 opdrachten
  • Stimuleert de cognitieve vaardigheden
Spécifications
Merk SMART GAMES
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Description Smart SG441 Chicken Shuffle Junior spel
    Chargement en cours
    Chargement en cours