Smart SGT2908 Down the Rabbit Hole magnetisch spel

No. d'article A00050769
Ga op ondergronds avontuur met Down the Rabbit Hole van Smart Games! Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woonst. Maar met zoveel dieren die onder de grond leven in het bos, moeten ze opletten om niet op de verkeerde plaats te graven. Zorg ervoor dat elk
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 10,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.


Marketing text

Een ondergronds avontuur! Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woonst. Maar met zoveel dieren die onder de grond leven in het bos, moeten ze opletten om niet op de verkeerde plaats te graven. Zorg ervoor dat elk dier een hol heeft met een eigen uitgang. Zie jij al licht aan het einde van de tunnel? "Down the Rabbit Hole" is een superleuk puzzelspel met 48 opdrachten en magnetische puzzelstukken. Ideaal om mee te nemen op je eigen fantastische reis.


Description

Ga op ondergronds avontuur met Down the Rabbit Hole van Smart Games! Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woonst. Maar met zoveel dieren die onder de grond leven in het bos, moeten ze opletten om niet op de verkeerde plaats te graven. Zorg ervoor dat elk dier een hol heeft met een eigen uitgang. Zie jij al licht aan het einde van de tunnel?

Inhoud: Compact spelbord, 3 magnetische “grond” puzzelstukken, 6 magnetische puzzelstukken met diertjes (4 konijnen, 1 vos, 1 das), 48 opdrachten en oplossingen.

  • Leeftijd: Vanaf 5 jaar
  • 48 opdrachten
  • Stimuleert de cognitieve vaardigheden


Spécifications
Merk SMART GAMES
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Description Smart SGT2908 Down the Rabbit Hole magnetisch spel
    Chargement en cours
    Chargement en cours