Stokke Tripp Trapp Babyset - Zwart

No. d'article 35276890
Wanneer je kindje ongeveer 6 maanden oud is, is het ruggetje zo ontwikkeld dat dit het hoofdje van de baby kan ondersteunen, waardoor hij rechtop kan zitten. Dan is het tijd voor de Tripp Trapp Baby Set. Deze is zo ontworpen dat baby's en dreumesen veilig en beschermd aan tafel kunnen zitten waar
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 52,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wanneer je kindje ongeveer 6 maanden oud is, is het ruggetje zo ontwikkeld dat dit het hoofdje van de baby kan ondersteunen, waardoor hij rechtop kan zitten. Dan is het tijd voor de Tripp Trapp Baby Set.
Deze is zo ontworpen dat baby's en dreumesen veilig en beschermd aan tafel kunnen zitten waar zij de sociale, verbale en motorische vaardigheden van anderen gaan nadoen.

De babyset bestaat uit een verhoogde rugleuning, steunrail en verlengde glijders. Je kindje kan de Tripp Trapp met de Tripp Trapp babyset gaan gebruiken als het zonderhulp rechtop kan zitten, meestal vanaf 6-9 maanden. De set kan gebruikt worden om je kindje veilig te laten zitten tot het ongeveer 3 jaar is.

Heb je een echte kapoen in huis die steeds uit de stoel wil klimmen, dan kan je de babyset gebruiken in combinatie met het veiligheidstuigje (apart aan te kopen). De riempjes zorgen ervoor dat je kindje veilig in de stoel blijft zitten maar geven voldoende bewegingsvrijheid om in de stoel te eten, knutselen, spelen,...

Om je kindje extra comfortabel te laten zitten kan je gebruik maken van een kussentje (apart aan te kopen). De kussens van Stokke Tripp Trapp zijn zo ontworpen dat ze gebruikt kunnen worden met en zonder de babyset.

  • Zorgt dat je kindje veilig zelf kan zitten (vanaf ongeveer 6 à 9 maanden)
  • Geeft een goede ondersteuning aan de rugzijde en zijkant
  • Kan in vaatwasser.
  • Past op alle Tripp Trapp stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003


In 1972 introduceerde Stokke voor het eerst de bekende Tripp Trapp stoel en sindsdien kwamen ze geregeld met innovatieve, kwalitatieve en kindvriendelijke eigen ontwerpen. Want veiligheid, duurzaamheid en de ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen staat bij hen voorop. Ze willen nabijheid tussen ouder en kind creëren, want vanuit die veiligheid durven kinderen te ontdekken, bewegen, spelen en leren. Zo creëer je zelfvertrouwen en een mooie toekomst.

Spécifications
Merk STOKKE
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Zwart
Description Stokke Tripp Trapp Babyset - Zwart
    Chargement en cours
    Chargement en cours