Ticket to ride India Zwitserland Spel

No. d'article 37144034
Ticket to Ride India - Zwitserland Het bordspel Ticket to Ride India speelt zich af in het koloniale India van 1911 en is speciaal ontworpen voor twee tot vier spelers. Om dit spel te kunnen spelen heb je de treintjes en de treinkaarten nodig van Ticket to Ride of van Ticket to Ride Europe. De
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Ticket to Ride India - Zwitserland

Het bordspel Ticket to Ride India speelt zich af in het koloniale India van 1911 en is speciaal ontworpen voor twee tot vier spelers. Om dit spel te kunnen spelen heb je de treintjes en de treinkaarten nodig van Ticket to Ride of van Ticket to Ride Europe. De spelregels blijven ongeveer hetzelfde als bij een basisspel Ticket to Ride, maar er is een leuk bonussysteem wat voor heel wat extra spelplezier zorgt.
Aan het begin van het spel krijgen alle spelers vier bestemmingskaarten, waarvan ze er minstens twee moeten behouden. De dubbele routes mogenenkelgebruikt worden wanneer Ticket to Ride India met vier spelers wordt gespeeld.

Let op! Uitbreidingsset:
Omdit spel te kunnenspelen heb je veertigtreintjes en 240 treinkaarten nodig die je kan halen uit Ticket to Ride, Ticket to Ride Europe en de Ticket to Ride USA 1910 uitbreiding. Dit spel verschilt toch wel wat van het gewone Ticket to Ride basisspel.

  • Leeftijd: Vanaf 8 jaar
  • Spelers: 2 tot 4 spelers
  • Speelduur: +- 40 min
  • Uitbreiding: Het spel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe is nodig om de uitbreiding te spelen

Spécifications
Merk ASMODEE
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Leveranciersnummer 75118
    Chargement en cours
    Chargement en cours