Tiptoi De wereld van de muziek

No. d'article 37012847
Met de boeken uit de tiptoi® collectie is van alles te ontdekken over spannende thema's. Verhalen, wetenswaardigheden, spelletjes! Met meer dan 600 geluiden per boek zit tiptoi® vol plezier en verrassingen. Dit boek neemt de kinderen mee in de wereld van de muziek. Instrumenten, kinderliedjes of een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • Voor kinderen van 4 - 7 jaar
  • tiptoi- Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken.
  • Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek.
  • De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen helemaal zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven. tiptoi motiveert tot spelen en leren.

Marketing text

Hoe klinkt een tuba?
Wat is een snaarinstrument?
Wat is een muzieknoot?
Wat doet een dirigent?

tiptoi® neemt kinderen mee in de wereld van de muziek. Meer dan 900 geluiden, tekst en uitleg, liedjes en verhalen geven spelenderwijs informatie over de vele instrumenten en een eerste inzicht in noten en toonladders. Er kan zelfs op een xylofoon gespeeld worden.

- Originele geluiden van alle instrumenten
- Melodieën naspelen en zelf componeren
- Ontwikkeld in samenwerking met een muziekpedagoog.

tiptoi® stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar.





Video





  00:00           










00:00
 00:00
































         
         
Description
Met de boeken uit de tiptoi® collectie is van alles te ontdekken over spannende thema's. Verhalen, wetenswaardigheden, spelletjes! Met meer dan 600 geluiden per boek zit tiptoi® vol plezier en verrassingen. Dit boek neemt de kinderen mee in de wereld van de muziek. Instrumenten, kinderliedjes of een heel orkest ! Dit boek is een lust voor het oor. - Originele geluiden van alle instrumenten - Melodieën naspelen en zelf componeren – Ontwikkeld in samenwerking met een muziekpedagoog.

Let op: Tiptoi stift niet inbegrepen

  • Educatief
  • Leeftijd: vanaf 4jaar
  • Merk: Ravensburger
  • Tiptoi stift en dowload van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk
Spécifications
Merk RAVENSBURGER
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 006137
Description Tiptoi De wereld van de muziek
    Chargement en cours
    Chargement en cours