Tommee Tippee ZuigFles Glas 250ml

No. d'article 38460261
Tomme Tippee Fles Glas 250ml Deze Closer to Nature zuigfles is heel handig. De unieke vorm van de Closer to Nature easi-vent speen stimuleert het natuurlijk voeden van je baby, zodat het schakelen tussen borst-en flesvoeding een tweede natuur is. Deze Closer to Nature 250 ml fles is eenvoudig vast
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 14,50
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tomme Tippee Fles Glas 250ml

Deze Closer to Nature zuigfles is heel handig. De unieke vorm van de Closer to Nature easi-vent speen stimuleert het natuurlijk voeden van je baby, zodat het schakelen tussen borst-en flesvoeding een tweede natuur is.

Deze Closer to Nature 250 ml fles is eenvoudig vast te houden en is BPA vrij.

Kenmerken Closer to Nature zuigfles van 250 ml:
• Eenvoudig vast te houden fles
• BPA vrij
• De fles wordt geleverd met een 0 maand+ speen

De speen is een natuurgetrouwe kopie van de moederborst met dezelfde soepelheidenvorm en voelt voor je baby dan ook heel natuurlijk aan.

De Closer to Nature spenen hebbeneen metingebouwdanti-koliekventieldat zorgt vooreenconstante doorstroming. De spenen zijn gemaakt van extra zachte siliconen en veel groter dan de gangbare spenen waardoor ze, gevuld met warme melk, voor de baby aanvoelen als de moederborst. De nagebootste tepelhof (het geribbelde gedeelte rond de speen) zorgt dat de speen altijd recht in de mond van de baby geplaatst wordt.

Met de Closer to Nature zuigflessen kun je zonder problemen wisselen van borst- naar flesvoeding.

Spécifications
Merk TOMMEE TIPPEE
Description Tommee Tippee ZuigFles Glas 250ml
    Chargement en cours
    Chargement en cours