Valse motten spel

No. d'article 37329080
Het kaartspel Valse Motten won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen, sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 10,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het kaartspel Valse Motten won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen, sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever. Als die een speler betrapt, moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bijpakken. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt?
Valse Motten haakt creatief in op ieders behoefte om een loopje met de spelregels te nemen. Ideaal voor gezelschappen en families die op zoek zijn naar een niet te serieus kaartspelletje.

Let goed op de manier waarop de bewakingskever de spelers in de gaten houdt. Als je een patroon herkent, weet je ook wanneer je misschien een kaart kunt wegmoffelen.
Ben je zelf de bewakingskever, zorg dan dat je niet voorspelbaar bent. Af en toe eens snel je hoofd omdraaien, kan ervoor zorgen dat spelers minder snel durven vals te spelen.

  • Spelers: 3 - 5
  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Speelduur: +- 20 minuten
  • Drie magiers spellen

Spécifications
Merk DRIE MAGIERS SPELLEN
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 999MOT01
    Chargement en cours
    Chargement en cours