Weerwolven van Wakkerdam Spel - Volle maan in Wakkerdam

No. d'article 38705032
Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

 Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt.
In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen.'Hij is het zeker niet!' verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele 'ik' heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan. Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Het basisspel Weerwolven van Wakkerdam is nodig om deze uitbreiding te spelen.

  • Spelduur: +- 45 minuten
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • Spelers: 8-18
Spécifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Leveranciersnummer 999WEE02
    Chargement en cours
    Chargement en cours