Weleda Baby Verzorgende Olie - Calendula 200ml

No. d'article 33446543
" Weleda Calendula iedere dag olie Calendula Verzorgende Olie 200 ml. Dagelijkse basisverzorging. Deze zuivere lichaamsolie bevat heilzame natuurlijke ingrediënten die de tere huid van je baby intensief verzorgen en beschermen. Biologische sesamolie en extract van biologische goudsbloem verzachten
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 12,39
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Weleda Calendula iedere dag olie

Calendula Verzorgende Olie 200 ml. Dagelijkse basisverzorging. Deze zuivere lichaamsolie bevat heilzame natuurlijke ingrediënten die de tere huid van je baby intensief verzorgen en beschermen. Biologische sesamolie en extract van biologische goudsbloem verzachten en verzorgen de babyhuid en omhullen haar met een warmtelaagje. Parfumvrij. Ook voor het reinigen van de billetjes en voor massage. Calendula, pure zachtheid vanaf de eerste dag. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby.

Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s tere huidje met hetbeste uitdenatuur.Dezeingrediëntengevenje baby uiterst zachte verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. Vertrouw op je moedergevoel: de bijzondere band tussen moeder en kind kan niet worden verbloemd met kunstmatige producten. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

NATRUE: keurmerk voor puur natuur De babyverzorgingsproducten bevatten, net als alle producten van Weleda, uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Puur natuur, gewaarborgd door het internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging NATRUE.

"
Spécifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A21627
Description Weleda Baby Verzorgende Olie - Calendula 200ml
    Chargement en cours
    Chargement en cours