Weleda Baby Welterustenbad 200ml - Calendula 200ml

No. d'article 33446576
" Weleda Calendula Welterustenbad Calendula Welterustenbad 200 ml. Deze badmelk bevat met zorg geselecteerde, heilzame ingrediënten die de ontspannende werking van het badwater versterken en je baby tot rust brengen na dag vol indrukken. Extract van biologische goudsbloem verzacht de huid. Wilde
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 11,89
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Weleda Calendula Welterustenbad

Calendula Welterustenbad 200 ml. Deze badmelk bevat met zorg geselecteerde, heilzame ingrediënten die de ontspannende werking van het badwater versterken en je baby tot rust brengen na dag vol indrukken. Extract van biologische goudsbloem verzacht de huid. Wilde tijm helpt je baby’s lichaam te verwarmen. Herstelt de balans en bevordert een goede slaap. Als moeder weet je van nature wat het beste is voor je baby. Met puur natuurlijke Calendula producten van Weleda Baby verzorg je je baby’s terehuidjemet het beste uit de natuur.

Deze ingrediënten geven je baby uiterst zachte verzorging, warmteen beschermingenondersteunen eengezondeenevenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. Vertrouw op je moedergevoel: de bijzondere band tussen moeder en kind kan niet worden verbloemd met kunstmatige producten. Puur natuurlijke Calendula Baby verzorging geeft je baby het beste van moeder natuur, zonder synthetische toevoegingen die de huid kunnen afsluiten, maar mét voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën, geneeskrachtige extracten, die de babyhuid laten ademen en haar mild voeden, verzorgen en beschermen.

NATRUE: keurmerk voor puur natuur De babyverzorgingsproducten bevatten, net als alle producten van Weleda, uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën. Puur natuur, gewaarborgd door het internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging NATRUE.

"
Spécifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A20890
Description Weleda Baby Welterustenbad 200ml - Calendula 200ml
    Chargement en cours
    Chargement en cours