Weleda Zwangerschapstijd - Perineum Massageolie 50ml

No. d'article 35862899
" Weleda Perineum Massageolie Verzorgt en bereidt voor op de bevalling. Verbetert de huidelasticiteit en helpt een knip of inscheuren voorkomen. Vanaf de 34e zwangerschapsweek. Het gebruik van Perineum Massageolie wordt bij neiging tot voortijdige weeën afgeraden. Weleda’s producten voor moeder en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 12,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Weleda Perineum Massageolie

Verzorgt en bereidt voor op de bevalling. Verbetert de huidelasticiteit en helpt een knip of inscheuren voorkomen. Vanaf de 34e zwangerschapsweek. Het gebruik van Perineum Massageolie wordt bij neiging tot voortijdige weeën afgeraden. Weleda’s producten voor moeder en kind werden ontwikkeld in samenwerking met artsen, verloskundigen en apothekers. Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om de dagelijkse verzorging van je huid af te stemmen op alle veranderingen, zodat je goed in je vel zit.

Wanneer je kindje er is, wil je het met de beste zorg omringen met het beste uit de natuur. De Calendula BabyVerzorgingslijn beschermt,voedt en helptbij het vormen van een warmtelaagje op de huid van je baby. Waarom Calendula? Calendula of goudsbloem heeft een zuiverend verzachtend effect op de huid en is rijk aan werkzame stoffen met een helende, verzorgende invloed. Calendula stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid en heeft een verwarmend en ontspannend effect.

"
Spécifications
Merk WELEDA
Leveranciersnummer A21107
Description Weleda Zwangerschapstijd - Perineum Massageolie 50ml
    Chargement en cours
    Chargement en cours