Wild & Soft Kapstok - Kleine Leeuw

No. d'article A00184868
Geen rondslingerende kleding en tassen meer met deze stoere dierenkop kapstok van Wild & Soft! De kapstokhaken brengen vrolijkheid in de kinderkamer en zijn een echte blikvanger aan de muur. Combineer de verschillende dierenkop haken met elkaar voor het leukste resultaat. De dierenkoppen zijn een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 35,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geen rondslingerende kleding en tassen meer met deze stoere dierenkop kapstok van Wild & Soft!
De kapstokhaken brengen vrolijkheid in de kinderkamer en zijn een echte blikvanger aan de muur. Combineer de verschillende dierenkop haken met elkaar voor het leukste resultaat.

De dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

  • Afmetingen: 11 x 19 cm

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voor de allerkleinsten, maar ook aan de volwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. Het hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus.

Spécifications
Merk WILD AND SOFT
Omschrijving 2 Kleine Leeuw
Description Wild & Soft Kapstok - Kleine Leeuw
    Chargement en cours
    Chargement en cours