Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Giraf Ruby

No. d'article 32790634
Wild and Soft Trophy Muurdecoratie Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen zij het dierenrijk het interieur binnen. De dierenkoppen zijn een Belgisch
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 54,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wild and Soft Trophy Muurdecoratie

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat de zachtste woonaccessoires ter wereld creëert. Vanuit de liefde voor de natuur en de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken, brengen zij het dierenrijk het interieur binnen. De dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

  • Afmetingen: 33 x21x 25 cm
  • Bevestigen door middel van een handig ophanglusje

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voordeallerkleinsten,maarookaandevolwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. Het hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus.

Spécifications
Merk WILD AND SOFT
Kleur Bruin
Leveranciersnummer WS0036
Description Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Giraf Ruby
    Chargement en cours
    Chargement en cours