Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Vos Louis

No. d'article A00184865
Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel met de prachtige muurknuffels van Wild & Soft! Deze superzachte dierenkop kan niet wachten om aan jouw muur te hangen. De dierenkop is voorzien van een lus zodat de kop gemakkelijk aan de muur kan bevestigd worden.  De dierenkoppen zijn een Belgisch
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 63,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak van de kinderkamer een vrolijke beestenboel met de prachtige muurknuffels van Wild & Soft!
Deze superzachte dierenkop kan niet wachten om aan jouw muur te hangen. De dierenkop is voorzien van een lus zodat de kop gemakkelijk aan de muur kan bevestigd worden. 

De dierenkoppen zijn een Belgisch ontwerp en zijn vervaardigd met kwalitatief hoogstaande materialen. Doordat ieder dier met de hand is gemaakt, zijn ze ieder voor zich origineel en een tikkeltje eigenzinnig. Ze vrolijken iedere kinderkamer op en staan garant voor jaren boordevol vriendschap en geborgenheid.

  • Afmetingen: 26 x 29 x 28 cm
  • Bevestigen door middel van een handig ophanglusje

De Wild & Soft dierenkoppen zijn er voor de allerkleinsten, maar ook aan de volwassenen werd gedacht. De abstracte vormen die worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen, vooruitstrevende designs en moderne kleuren vinden perfect hun plaats in de woonomgeving. Het hoogste doel is om kinderen en volwassenen te laten lachen. Bij Wild & Soft nemen ze de wereld net iets minder serieus.

Spécifications
Merk WILD AND SOFT
Omschrijving 2 Vos Louis
Description Wild & Soft Trophy Muurdecoratie - Vos Louis
    Chargement en cours
    Chargement en cours