Yepp Fietsstoel Maxi Easy Fit Packdrager - Ocean

No. d'article 39810425
" Thule Yepp Fietsstoel Maxi De Thule Yepp Maxi is een fietsstoeltje dat achterop de fiets aan de pakdrager gemonteerd wordt. De Thule Yepp Maxi is gemaakt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar en kan een gewicht dragen van 9 tot maximaal 22 kilogram. De ruimte tussen het zadel en de Maxi
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 97,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Thule Yepp Fietsstoel Maxi

De Thule Yepp Maxi is een fietsstoeltje dat achterop de fiets aan de pakdrager gemonteerd wordt. De Thule Yepp Maxi is gemaakt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar en kan een gewicht dragen van 9 tot maximaal 22 kilogram.

De ruimte tussen het zadel en de Maxi is in te stellen, zodat je kind altijd genoeg ruimte heeft om comfortabel te zitten. Het kinderzitje is gemaakt van zacht materiaal dat schokabsorberend is. Verder is het stoeltje uitgerust met een 5-puntsgordel met kindveilige sluiting. Zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat de gordel niet irriteert.

Let op: Past op bagagedragers met een Easyfit-window of dragers die voorzien zijn van een Thule Yepp Maxi Easyfit Adapter (apart verkocht)

 • Positie: achterop aan de pakdrager
 • Leeftijd kind: 9 maanden tot 6 jaar
 • Gewicht kind: 9 tot 22 kg
 • 5-puntsgordel
 • Waterafstotend materiaal, gemakkelijk te reinigen Verstelbare voetsteunen en voetriem
 • Passend op bagagedragers met een Easyfit-window of dragers die voorzien zijn van een Thule Yepp Maxi Easyfit Adapter (apart verkocht)
 • Kleur: Ocean
"
Spécifications
Merk YEPP
Prijsgroep NETTO Dit artikel heeft een netto-prijs waardoor dit geen korting geeft bij acties.
Leveranciersnummer 12020230
  Chargement en cours
  Chargement en cours