Een geschenklijst bij De kinderplaneet? 


Binnenkort viert je zoon, dochter of misschien wel allebei zijn of haar communie, lentefeest of verjaardag. Wat is er nu leuker dan geschenken krijgen die je zelf gekozen hebt? Leg daarom een geschenklijst waarop vrienden en familie geschenken kunnen kopen bij De Kinderplaneet!
Leg een geschenklijst bij De Kinderplaneet en geniet van 10% korting.
Koop geschenken van een geschenklijst online of in de winkel.
Leg een geschenk- of communielijst en krijg geschenken die je zelf wenst!

Wat is een geschenklijst?

Een geschenklijst is een lijst met artikelen die je zelf graag als cadeau krijgt voor een speciale of feestelijke gelegenheid. Deze geschenklijst kan door vrienden of familie te allen tijde worden geraadpleegd in onze winkel of via onze onlinemodule. Vanaf het moment dat je geschenklijst gelegd is kan je inloggen op de onlinemodule.

Oudermodule

Op de oudermodule kan je de geschenklijst raadplegen & beheren. Onderstaande zaken zijn hier mogelijk:

 • Toevoegen van artikelen (Online toevoegingen zijn altijd verplicht op te nemen.)
 • Aanduiden van voorkeursartikelen.
 • De aankopen van je lijst opvolgen:
  • Openstaand: Hier zie je de openstaande artikelen die door de schenkers/ouders nog niet zijn aangekocht
  • Gereserveerd: Hier kan je de artikelen terug vinden die telefonisch of via e-mail gereserveerd zijn. Deze artikelen worden meegegeven met de ouders/schenkers als een betaling ervan binnen is.
  • Niet afgehaald: Dit zijn de artikelen die aangekocht zijn door schenkers/ouders maar nog niet zijn afgehaald in De Kinderplaneet.
  • Afgehaald: Hier kan je de afgehaalde artikelen door ouders/schenkers terug vinden.
  • Cadeaubonnen: Via deze weg kan je raadplegen hoeveel cadeaubonnen er al zijn aangekocht.

Schenkermodule

Op de schenkermodule kunne vrienden en familie geschenken van je geschenklijst inplannen.


Wees er op tijd bij

Stel je geschenklijst tien à twaalf weken voor het feest op.

Maak vooraf een afspraak om de lijst samen te stellen aan de speelgoedbalie. We maken ruim tijd om je rustig en stap voor stap te begeleiden.
Leg je afspraak vast op het nummer +32 16 53 39 41 of via speelgoed@dekinderplaneet.be .

Stel je liever online al een speellijst op voor je een bezoek brengt aan onze winkel? Dat kan!
klik hier voor meer informatie

Zo stel je de lijst samen/Tips

Een geschenklijst heeft best een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan artikelen. Zo kunnen familie en vrienden een geschenk naar eigen budget en smaak kopen.
Kom op voorhand al eens kijken naar welke spullen je voorkeur uitgaan. Of snuister al eens rond in onze webshop.

Maak je lijst van de eerste keer zo volledig mogelijk. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Alle artikelen worden voor jou gereserveerd. Van thuis uit kan je steeds zelf artikelen toevoegen aan je lijst.


Hoe wordt er iets gekocht van een lijst?

Je geeft familie en vrienden de toegangscode van de online-geschenklijst en zo kiezen zij een gepast geschenk. Ze zijn natuurlijk ook welkom in de winkel! Je krijgt de betaalde geschenken bij een volgende bezoek mee. Vrienden en familie krijgen ook altijd de optie om een waardebon te geven. De waardebonnen kunnen zowel in de winkel als onze webshop worden gebruikt.


Jouw Extra’s

Wanneer het totaalbedrag van de aankopen meer dan €250 bedraagt en zodra alle verplicht op te nemen artikels aangekocht zijn, bedanken we je graag met een waardebon ter waarde van 10% op het totaalbedrag van de aangekochte artikelen. Reeds afgeprijsde artikelen, nettoprijzen en waardebonnen tellen niet mee voor de waardebon.


Afsluiten?

Je belt ons op wanneer je denkt dat het tijd is om de lijst af te sluiten. Dit is meestal een aantal weken na je feestelijke activiteit. Na je telefoontje bereiden wij alles voor, zo vermijden we al te lange wachttijden.

Je krijgt de keuze om de niet verkochte artikelen zelf aan te kopen, zo kunnen we die producten mee verrekenen in je waardebon. Let wel op er zijn een aantal artikelen verplicht op te nemen. (kleding, fietskar, meubelen, speciaal bestelde artikelen, promo of netto artikelen & online toevoegingen.)

Alle facturen dienen wel betaald te zijn voor we de lijst kunnen afsluiten. Staat er toch nog een factuur open? Je betaalt dit dan zelf en zodra de ontbrekende betaling doorkomt, storten we dit bedrag graag terug naar jouw rekening.

Je ontvangt van ons een waardebon van 10% zodra de lijst is afgesloten. Vanaf dan gelden onze normale verkoopsvoorwaarden terug.

Indien er onverwachts een einde komt aan de zwangerschap, nemen wij zonder probleem alle reeds aangekochte spulletjes terug. Wanneer je er klaar voor bent, kan je alle ongebruikte producten in de originele verpakking terugbrengen.Een afspraak maken of nog vragen?

Maak je graag een afspraak voor het leggen van een geschenklijst voor je verjaardag, communie of lentefeest? Contacteer ons!

Vrijblijvend wat meer informatie ontvangen? We helpen je graag verder. 

Telefoon : +32 16 53 39 41 of e-mail: speelgoed@dekinderplaneet.be

        
Laden
Laden