Haba 301114 Fopspeenketting Regenboog

Art nr. 38006140
Haba Fopspeenketting Met deze leuke fopspeenketting van Haba geraak je het speentje nooit meer kwijt tijdens de wandeling en heeft je kindje het tutje steeds binnen handbereik. Bevestig de ketting aan de kleertjes of het slabbetje en aan de andere kant maak je eenvoudig het tutje vast aan het
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Haba Fopspeenketting

Met deze leuke fopspeenketting van Haba geraak je het speentje nooit meer kwijt tijdens de wandeling en heeft je kindje het tutje steeds binnen handbereik. Bevestig de ketting aan de kleertjes of het slabbetje en aan de andere kant maak je eenvoudig het tutje vast aan het touwtje en je bent klaar om zonder zorgen op pad te gaan.

  • Materiaal : Beukenhout
  • Lengte: 22 cm

De filosofie van HABA is gebaseerd op een eenvoudig principe: kinderen zijn het belangrijkste wat wij hebben. Hen fundamentele waarden bijbrengen en tot zelfstandige, creatieveen fantasievolle mensen opvoeden, is echter niet alleen de taak van de ouders. Integendeel, kinderengroeien op ineen dichtnetwerkvanrelaties. Broersenzussen,vriendjes en vriendinnetjes, opvoeders en opvoedsters, leraren en leraressen – zij hebben allemaal een invloed op de ontwikkeling van de kinderen. En niet alleen personen, maar ook de dingen die de kinderen omringen, en de omgeving waarin zij opgroeien, bepalen vanaf de eerste dag mee de ontwikkeling van het kind.

Specificaties
Merk HABA
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 301114
    Laden
    Laden