Kubb pro original spel - Rubber hout gelakt

Art nr. 37213699
Kubb spel Pro Original Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen. Kubb bestaat uit 1 Koning, 10 torens, 6 werpstokken, 4
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 79,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Kubb spel Pro Original

Het spel Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel.
Kubb is een spel voor buiten, en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Er wordt bijna altijd op gras gespeeld, zand, strand of sneeuw zou ook kunnen. Kubb bestaat uit 1 Koning, 10 torens, 6 werpstokken, 4 hoekstokken, een katoenen bewaarzak en meertalige spelregels.

  • Maat Koning: 30 x 9 x 9cm
  • Werpstok: 30 x 4,5 x 4,5cm
  • Maat Ridder: 15 x 7 x 7cm
  • Grootte doos: 65 x 19 x 22cm
  • Gewicht: 7,5 kg


Het spel kan 1tegen 1 gespeeldworden, maar ook in teams van meer personen. In de competitie speelt men 6 tegen 6. Het speelveld bakent men afmet de 4hoekstokken.Elketeam zet5 torens op de achterlijn. De koning zet men in het midden. De bedoeling van het spel is om met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Uiteindelijk wint het team dat de koning om gooit!

Het spel is gemaakt van hoogwaardig rubber hout. Elk speelstuk is in hoogwaardig verpakt in een full colourbox. Goedgekeurd door de Zweedse Kubb Federatie.

Specificaties
Merk BEX
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 5111320
    Laden
    Laden