Leg je geboortelijst bij De Kinderplaneet!

Binnenkort verwelkomen jullie je zoon, dochter of misschien wel allebei! Een geboortelijst is ideaal om van familie en vrienden een geschenk te krijgen dat je echt kunt gebruiken. En dat jullie zelf gekozen hebben!

Wij denken graag mee over jullie geboortelijst. Want De Kinderplaneet is een “grote kleine winkel”. Je vindt bij ons het veelzijdige aanbod van een supermarkt met de persoonlijke service van een boetiek.

De geschenken die jij kiest krijgen een apart hoekje in onze winkel. Zo zien familie en vrienden onmiddellijk alle geschenken op je verlanglijst. Als ze dat willen, kunnen ze geschenkjes ook telefonisch of online kopen.

Vanuit onze webshop kan je met één muisklik je verlanglijst beheren en verder aanvullen.

Zes extra redenen om voor de Kinderplaneet te kiezen

 Je krijgt geschenkjes die je zelf gekozen hebt
 Je kiest uit een enorm uitgestald gamma   
 Je krijgt persoonlijk advies
 Je familie en vrienden kunnen je verlanglijst in de winkel en via internet raadplegen
 Je kan je geboortelijst volledig online raadplegen en beheren

Je geschenkjes kunnen door schenkers online worden aangekocht of liggen klaar aan onze afhaalbalie.

Wees er op tijd bij

Stel je lijst tien à twaalf weken voor de bevalling op. Wij stallen de geschenken twee weken voor de geboorte uit in je persoonlijke hoekje.

 Maak vooraf een afspraak om de lijst samen te stellen. We maken ruim tijd om je rustig en stap voor stap te begeleiden.
 Leg je afspraak vast op het nummer 016/53.85.70.

Stel je liever online al een speellijst op voor je een bezoek brengt aan onze winkel? Dat kan! 
klik hier voor meer informatie

Zo stel je de lijst samen/Tips

  Een geboortelijst heeft best een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan artikelen. Zo kunnen familie en vrienden een geschenk naar eigen budget en smaak kopen.
  Kom op voorhand al eens kijken naar welke spullen je voorkeur uitgaan. Of snuister al eens rond in onze webshop.
 Maak je lijst van de eerste keer zo volledig mogelijk. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Alle artikelen worden voor jou gereserveerd. Van thuis uit kan je steeds zelf artikelen toevoegen aan je lijst.

Tweede, derde of,… kindje?

Weet je precies wat je nodig hebt? Kom langs om zelf je artikels te selecteren en om je lijst samen te stellen.
Heb je toch specifieke vragen of heb je nood aan een begeleide rondgang met een gespecialiseerde medewerker? We helpen je met plezier.

Leuk idee?

Bezorg ons een geboortekaartje en/of foto’s. Wij fleuren je lijst en je hoekje in de winkel hiermee op.
Je kan de gegevens van jouw lijstje vermelden op het geboortekaartje:

“Vrijblijvende geboortelijst in De Kinderplaneet-Tremelo (Baal)”
Login gebruikersnaam: De login bestaat uit de lijstenummer vb. 50328

Paswoord: Het paswoord bestaat uit eveneens uit de lijstenummer vb. 50328

www.dekinderplaneet.be


Een boontje voor suikerbonen

Stel je graag zelf je geboortegeschenkjes samen? Kom snuisteren in onze suikerbonen afdeling. Je kan hier alvast verschillende ideetjes opdoen. Je hebt een ruime keuze uit doosjes, lintjes en originele verpakkingen. Je vindt bij ons steeds de nieuwste trends in suikerbonenland. Breng gerust een proefdruk van het geboortekaartje mee om zo de juiste kleuren te kiezen.

Hoe kopen we iets van de lijst?

Je geeft familie en vrienden de toegangscode van de online-geboortelijst en zo kiezen zij een gepast geschenk. Maar ze zijn natuurlijk ook welkom in de winkel! Je krijgt de betaalde geschenken bij een volgende bezoek mee. Vrienden en familie krijgen ook altijd de optie om een geschenkbon te geven. De geschenkbonnen zijn twee jaar na uitgiftedatum geldig in onze winkel De Kinderplaneet of webshop.

Jouw Extra’s

Wanneer het totaalbedrag van de aankopen meer dan € 500 bedraagt en zodra alle verplicht op te nemen artikels aangekocht zijn, bedanken we je graag met een  waardebon ter waarde van 10% op het totaalbedrag van de aangekochte artikelen. Reeds afgeprijsde artikelen, nettoprijzen en waardebonnen tellen niet mee voor de waardebon.

 

Afsluiten?

Je belt ons op wanneer je denkt dat het tijd is om de lijst af te sluiten. Dit is meestal zo’n acht weken na de bevalling. Na je telefoontje bereiden wij alles voor, zo vermijden we al te lange wachttijden.

Je krijgt de keuze om de niet verkochte artikelen zelf aan te kopen, zo kunnen we die producten mee verrekenen in je waardebon. Let wel op, babykamers, kinderwagens, kleding en speciaal voor jouw bestelde artikels en promoties zijn verplicht op te nemen.

Alle facturen dienen wel betaald te zijn voor we de lijst kunnen afsluiten. Staat er toch nog een factuur open? Je betaalt dit dan zelf en zodra de ontbrekende betaling doorkomt, storten we dit bedrag graag terug naar jouw rekening.

Je ontvangt van ons een waardebon van 10% zodra de lijst is afgesloten. Vanaf dan gelden onze normale  verkoopsvoorwaarden terug.

Indien er onverwachts een einde komt aan de zwangerschap, nemen wij zonder probleem alle reeds aangekochte spulletjes terug. Wanneer je er klaar voor bent, kan je alle ongebruikte producten in de originele verpakking terugbrengen.

Let op: Afsluiten van een geboortelijst is steeds op afspraak!

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij wensen je alvast veel succes met de veranderingen die de kapoen weldra zal meebrengen!

Telefoon : 016/53.85.70 of e-mail: lijsten@dekinderplaneet.be Laden
Laden