Mam Fopspeen Perfect Night 16+ B 1st - ass

Art nr. 39432809
Mam Fopspeen Perfect Night 16+ B 1st De Perfect fopspenen van MAM zijn de tutjes die aanbevolen worden door tandartsen en kaakorthopeden. De fopspeentjes zijn samen met hen ontwikkeld voor een gezonde ontwikkeling van het gebit. De Nightversie van de perfect fopspeen heeft als extra eigenschap dat
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 6,59
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Mam Fopspeen Perfect Night 16+ B 1st

De Perfect fopspenen van MAM zijn de tutjes die aanbevolen worden door tandartsen en kaakorthopeden. De fopspeentjes zijn samen met hen ontwikkeld voor een gezonde ontwikkeling van het gebit.
De Nightversie van de perfect fopspeen heeft als extra eigenschap dat deze oplicht in het donker. Zo kan je het tutje makkelijk terugvinden als het tijdens de nachtelijke avonturen van je kleintje weer eens uit bed gevlogen is.
De knop is eenvoudig en snel vast te nemen en is makkelijk te bevestigen aan een fopspeenketting. Dankzij de grote luchtopeningen inhet schildje en de unieke nopjes aan de binnenkant van de fopspeen is deze huidvriendelijk. Hetschildje isook afgerond voor eenmaximaalcomfort.Hettutjeissymmetrisch gevormd en past altijd perfect in het mondje van je baby.

 • Aanbevolen door tandartsen en kaakorthopeden
 • Extra dun speentje om een verkeerde tandstand tegen te gaan
 • Extra zacht speentje zodat er geen krachtinspanningen nodig zijn
 • Eenvoudig vast te nemen
 • Grote luchtopeningen voor de huid
 • Past perfect in het mondje
 • Licht op in het donker

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Specificaties
Merk MAM
Kleur Blauw
Leveranciersnummer 69268011
  Laden
  Laden