MARS Converters robot/dino - Transformeerbaar

Art nr. 39212454
MARS Converters Robot/Dino Transformeerbaar Deze geweldig stoere en perfect afgewerkte robots kunnen in een mum van tijd veranderen in een bloeddorstige dino. Ga je gevecht aan met de vijand en wanneer je klaar bent verander je terug in een dino om andere vijanden een lesje te leren! De robots zijn
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 14,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

MARS Converters Robot/Dino Transformeerbaar

Deze geweldig stoere en perfect afgewerkte robots kunnen in een mum van tijd veranderen in een bloeddorstige dino. Ga je gevecht aan met de vijand en wanneer je klaar bent verander je terug in een dino om andere vijanden een lesje te leren! De robots zijn flexibel aan armen en benen zodat het niet alleen gemakkelijk is om te bewegen maar ook om de robot in 3 stappen om te vormen in een dinosaurus.

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Materiaal: Kunststof

Elke robot wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaarinverschillende kleuren en/of designs. Indien je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering,kan je dit ons meedelenbijhetplaatsen vanuw bestelling.Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Specificaties
Merk KINDERPLANEET
Leeftijd Vanaf 5 jaar
    Laden
    Laden