c

Medela Personal Fit Borstschild M 2st.

Art nr. 38396715
Medela Personal Fit Borstschild Medium 2 stuks Elke vrouw is uniek - er bestaat dus niet één borstschild dat voor iedereen passend is. Daarom heeft Medela verschillende borstschilden, om aan de behoeften van elke moeder te voldoen. Lactatiekundigen zijn het erover eens dat een goed passend
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 8,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Medela Personal Fit Borstschild Medium 2 stuks

Elke vrouw is uniek - er bestaat dus niet één borstschild dat voor iedereen passend is. Daarom heeft Medela verschillende borstschilden, om aan de behoeften van elke moeder te voldoen. Lactatiekundigen zijn het erover eens dat een goed passend borstschild onmisbaar is, niet alleen voor het comfort, maar ook om op een efficiënte manier te kunnen kolven.

Een PersonalFit borstschild in de juiste maat helpt het melkvolume te optimaliseren en de borst goed te ledigen. PersonalFit zorgt voor comfortabel afkolven.

  • PersonalFit borstschildenkunnen worden gecombineerd met alle afkolfsets van Medela.
  • Optimale oplossing voor eengroot melkvolume en goede borstlediging
  • Handig vooronderwegof voor moeders die weinig tijd hebben om borstschilden te reinigen en dus extra borstschilden nodig hebben
  • BPA-vrij – veilig voor moeder en baby
  • Perfecte pasvorm voor comfortabel en effectief afkolven
  • Maat: Medium (24 mm)

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specificaties
Merk MEDELA
    Laden
    Laden