4Moms RockaRoo Cool Mesh

Art nr. A00048128
De RockaRoo van 4 Moms is de rockster onder de babyschommels, en zijn naam heeft hij niet gestolen – hij rockt! Deze schommel beweegt zachtjes zoals een schommelpaardje en geeft je baby een heerlijk rustgevend gevoel. Door de grotere afstand tussen de twee draaipunten, schommelt deze babyswing met
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 239,00 € 199,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De RockaRoo van 4 Moms is de rockster onder de babyschommels, en zijn naam heeft hij niet gestolen – hij rockt! Deze schommel beweegt zachtjes zoals een schommelpaardje en geeft je baby een heerlijk rustgevend gevoel. Door de grotere afstand tussen de twee draaipunten, schommelt deze babyswing met meer beweging aan het hoofd van je baby. Daar heeft je kindje het meeste deugd van! Leg je kleine schat in deze schommel en zie hoe hard je kleintje geniet! En wanneer je baby geniet, genieten de ouders ook!

De RockaRoo schommel heeft een prachtig design en past in elke woonkamer. Het frame is redelijk klein waardoor de schommel niet te veel plaats in neemt en niet teveel rommel creëert. Je kan de schommel instellen op vijf verschillende snelheden en je kan een MP3 speler aansluiten op deze schommel. Nu kan je je baby laten wiegen op de tonen van jullie favoriete muziek.

Boven het hoofd van je kindje hangt een mobiel waar je kleintje uren naar kan kijken. De speeltjes kan je gemakkelijk van de mobiel halen zo kan je kindje steeds met de ballen spelen en vastnemen. Je hoeft geen fortuinen uit te geven aan batterijen want je kan hem meteen aansluiten in het stopcontact.

De superzachte bekleding van de schommel kan afgenomen worden en mag in de wasmachine. Zo blijft deze mooie schommel er steeds spiksplinternieuw uitzien!

 • 5 schommelsnelheden
 • Afneembare bekleding
 • Aansluiten van MP3-speler
 • Speelboog met speelballen
 • Compact, neemt niet veel ruimte in
 • Aan te sluiten op het stroomnet
 • Ademende donkergrijze stof
Specificaties
Merk 4MOMS
Kleur Zwart
Description 4Moms RockaRoo Cool Mesh
LS Promo Promoties Baby 2023
  Laden
  Laden