52563 Vallende aapjes spel Tumbling - Monkeys

Art nr. 33799898
Van dit behendigheidsspel word je echt apendol! Laat de apen door een gat boven in de doorzichtige plastic 'boom' vallen, nadat je stokjes van elke kleur door de gaten hebt gestoken. Elke speler gooit met een dobbelsteen en haalt alleen die kleur stokjes eruit die de dobbelsteen aangeeft. Maar pas
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 26,99 € 19,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

 • Van het makkelijk te leren, superleuke behendigheidsspel Vallende Aapjes word je echt apendol!
 • Steek de stokjes door de boom en hang de aapjes in de boom.
 • Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelsteen en trek je heel voorzichtig een stokje in de gegooide kleur uit de boom.
 • Pas op dat je de aapjes niet uit de boom laat vallen als je aan de beurt bent, want dan moet je ze op jouw stapel leggen!
 • De speler die de minste aapjes laat vallen, wint het spel!

Marketing text

Van dit makkelijk te leren, superleuke behendigheidsspel word je echt apendol! Het doel van het spel: zorg dat er geen aapjes uit de boom vallen als je aan de beurt bent. Steek de gekleurde stokjes door de boom en hang de aapjes in de boom. Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelsteen en trek je heel voorzichtig een stokje in de gegooide kleur uit de boom. De jongste speler mag beginnen. Als alle stokjes van een bepaalde kleur al uit de boom verwijderd zijn en jij gooit die kleur, heb je geluk: je mag die beurt overslaan! Maar pas op: één verkeerde beweging en de aapjes vallen uit de boom. En dan moet je ze op jouw stapel leggen! De speler die de minste aapjes laat vallen, wint het spel! Dit spel is heel geschikt voor jongere spelers omdat de spelers niet hoeven te lezen. Spel wordt geleverd met: 1 felgele transparante palmboom van plastic zodat je de aapjes ziet wiebelen als je ze aan hun krulstaartje aan de plastic stokjes vastmaakt. Spel bevat ook: 30 aapjes, 30 stokjes met verschillende kleuren en een speciale dobbelsteen. Voor 2 tot 4 spelers.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Omschrijving

Van dit behendigheidsspel word je echt apendol! Laat de apen door een gat boven in de doorzichtige plastic 'boom' vallen, nadat je stokjes van elke kleur door de gaten hebt gestoken. Elke speler gooit met een dobbelsteen en haalt alleen die kleur stokjes eruit die de dobbelsteen aangeeft. Maar pas op, de aapjes vallen uit de boom. De speler met de minste apen wint.

 • Mattel Games
 •  Vanaf 5 jaar
 • 2 - 4 spelers
Specificaties
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Omschrijving 2 Monkeys
Description 52563 Vallende aapjes spel Tumbling - Monkeys
LS Promo FDLS22
  Laden
  Laden