870488 Dolly Moda Onesie ass - 39-46cm

Art nr. A00043083
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 14,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Marketing text

Met Dolly Moda hoef je geen partij te kiezen als het op mode aankomt. Dankzij de ruimvallende pasvorm kunnen BABY born, Baby Annabell en andere poppen met een lengte van 39-46 cm probleemloos elkaars kleren lenen. De twee comfortabele onesies kun je heel makkelijk aan- en uittrekken. De beer op het blauwe pak met de schattige witte stippen stimuleert kinderen om te sporten. Het kleine katje op het roze gestreepte rompertje heeft zin om te knuffelen. De grappige oren op de capuchon vormen nog een schattig detail.
- Originele Zapf Creation-mode voor de BABY born- en Baby Annabell-poppen en andere poppen met een lengte van 39-46 cm.
- Voor poppen met een lengte van 39-46 cm.
- Zorgt voor meer speelopties, ontwikkelt de verbeeldingskracht en stimuleert creatief rollenspel. Dolly Moda Onesie (43 cm)

Met Dolly Moda hoef je jezelf niet in te houden als het op mode aankomt. De twee onesies zijn geschikt voor poppen van 39-46 cm.

Omschrijving

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specificaties
Merk ZAPF
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 39-46cm
Description 870488 Dolly Moda Onesie ass - 39-46cm
    Laden
    Laden