Stokke Tripp Trapp Stoel - Oak Black

Art nr. 39981082
De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke bestaat al sinds 1972 en is ondertussen een klassieker geworden in vele gezinnen. De Tripp Trapp is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De zitting en voetensteun groeien mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 299,00 € 269,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke bestaat al sinds 1972 en is ondertussen een klassieker geworden in vele gezinnen. De Tripp Trapp is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De zitting en voetensteun groeien mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste ergonomie biedt.

Wil je de stoel vanaf de geboorte gebruiken, dan kan je gebruik maken van de Stokke Newborn Set (apart verkrijgbaar) Zo neemt je baby meteen deel aan de dagelijkse familiemomenten aan tafel en kan hij genieten van het oogcontact en de gezelligheid. Ook om je baby groente- of fruitpap te geven, zit hij of zij in de Newborn Set op een ideale hoogte.

Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, plaats je de Babyset op je Tripp Trapp (apart verkrijgbaar). Zo zit je peuter veilig en comfortabel en kan hij of zij gezellig mee-eten aan tafel.

Vanaf de leeftijd van 2,5 à 3 jaar, verwijder je de Babyset en kan je kind gewoon op de stoel plaatsnemen. De diepte van het zitvlak en de hoogte van de voetensteun kan je makkelijk aanpassen. Zo creëer je voor elke leeftijd de meest ergonomische houding. Ook als tiener of als volwassene kan je de Stokke Tripp Trapp nog perfect gebruiken, deze stoel heb je echt voor het leven.

  • Meegroeistoel
  • Draagvermogen: 136 kg
  • Steeds een veilige en ergonomische zithouding
  • Kan perfect aan een doorsnee eettafel
  • Materiaal: eikenhout
  • Eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek
  • Newbornset, babyset, veiligheidstuigje en kussen apart verkrijbaar
  • Afmetingen (H x D x B): 79 x 49 x 46 cm
  • Gewicht: 7 kg
Specificaties
Merk STOKKE
Leveranciersnummer 495202
Omschrijving 2 Oak Black
Description Stokke Tripp Trapp Stoel - Oak Black
LS Promo Stokke Tripp Trapp stoel
    Laden
    Laden