Avent Grow Up Cup 260ml 9M+ - Rabbit Green & Rabbit Orange Assorti

Art nr. 36950522
Philips Avent ontwikkelde een unieke drinkbeker, de Grown Up Cup. Deze drinkbeker heeft een uniek siliconen ventiel dat kinderen in staat stelt om aan elke kant van de beker te drinken zonder te morsen. Het ventiel opent alleen wanneer de bovenlip van het kind op het ventiel drukt. Zonder druk is
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 10,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Philips Avent ontwikkelde een unieke drinkbeker, de Grown Up Cup. Deze drinkbeker heeft een uniek siliconen ventiel dat kinderen in staat stelt om aan elke kant van de beker te drinken zonder te morsen.
Het ventiel opent alleen wanneer de bovenlip van het kind op het ventiel drukt. Zonder druk is de beker gesloten en kan er geen vloeistof lekken.

De beker heeft een ergonomische vorm en makkelijk grijpbare handvaten en ziet er bovendien leuk uit. De Grown Up Cup kan makkelijk worden afgesloten met het losse deksel, waardoor de rand en het ventiel schoon blijven.
Peuters zullen nu zelfstandig kunnen drinken zonder te morsen en ook de overschakeling naar bekers voor grote mensen zal probleemloos verlopen, wat weer een zorg minder is voor de ouders. de beker is geschikt vanaf 18 maanden.

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt.
Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specificaties
Merk AVENT
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Leveranciersnummer SCF78200
    Laden
    Laden