Maxi Cosi Autostoel Mica - Authentic Graphite

Art nr. A00081347
Je kindje in een autostoeltje zetten was nog nooit zo gemakkelijk, dankzij de mogelijkheid om de Maxi-Cosi Mica 360° te draaien. Het autostoeltje kan eenvoudig worden bevestigd met ISOFIX. Dit is in overeenstemming met de veiligheidsnorm i-Size.De Maxi Cosi Mica is draaibaar, zodat je je kleintje
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 449,00 € 419,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Je kindje in een autostoeltje zetten was nog nooit zo gemakkelijk, dankzij de mogelijkheid om de Maxi-Cosi Mica 360° te draaien. Het autostoeltje kan eenvoudig worden bevestigd met ISOFIX. Dit is in overeenstemming met de veiligheidsnorm i-Size.De Maxi Cosi Mica is draaibaar, zodat je je kleintje er gemakkelijk in kunt zetten.

Dit draaibare autostoeltje maakt elke rit comfortabel. De Mica autostoel kan in elke draaipositie in de ligstand worden gezegd, zodat je kleintje altijd comfortabel in het stoeltje ligt. Het stoeltje kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat je kind 4 jaar oud is dankzij de zachte zitverkleiner, zowel voorwaarts als achterwaarts gericht. De Mica is voorzien van zowel i-Size-veiligheid, de nieuwste en hoogste veiligheidsstandaarden, als hoogwaardige G-CELL-technologie, voor een veilig gevoel.

  • Leeftijd: 0-4 jaar

  • 360° draaibaar

  • Met zitverkleiner

  • Ligstand

  • Isofix bevestiging

Specificaties
Merk MAXI COSI
Kleur Grijs
Leveranciersnummer 8511550110
    Laden
    Laden