Romer Autostoel Advansafix IV R - Burgundy Red

Art nr. A00026510
De veiligheid van je kind is belangrijk op elke leeftijd. Met de Romer Advansafix haal je een autostoel in huis die meegroeit met je kind tot 12 jaar en die in elk stadium een optimale bescherming biedt. Dankzij de Flip&Grow functie kan je in enkele eenvoudige stappen overschakelen van het
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 299,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De veiligheid van je kind is belangrijk op elke leeftijd. Met de Romer Advansafix haal je een autostoel in huis die meegroeit met je kind tot 12 jaar en die in elk stadium een optimale bescherming biedt.

Dankzij de Flip&Grow functie kan je in enkele eenvoudige stappen overschakelen van het geïntegreerde 5-puntsharnas naar de 3-punts veiligheidsgordel zodra jouw kind 15 kg weegt. Je hoeft geen gordels te verwijderen uit de stoel, ze worden weggestopt achter de bekleding en kunnen dus niet kwijt raken. Zo kan je de stoel later ook makkelijk terug omvormen. Voor extra comfort kan de stoel ook in een rustpositie geplaatst worden. Het 5-punts harnas heeft zachte neopreen borstkussens die extra aansluiten op de borst van je kind. Zo zit je kind nog beter beschermd in geval van een botsing. De SecureGuard is een extra geleider tussen de beentjes van je kind om de gordel van de wagen in een optimale positie te brengen en zo het bekken van je kind beter te beschermen. Aan de zijkant van de autostoel vind je de Advanced Side Impact Protection, deze biedt extra bescherming bij een zijdelingse botsing door de afstand tussen stoel en autoportier zo klein mogelijk te maken. Ook de V-vormige hoofdsteun is speciaal ontworpen om het hoofd te beschermen bij een zijdelingse aanrijding.

 • Groep 1/2/3: van 9 tot 18 kg met 5-punts harnas, van 15 tot 36 kg met de veiligheidsgordel van de wagen
 • Bevestigen met ISOFIX en Top Tether
 • Verstelbaar in 3 posities
 • Flip&Grow: makkelijk aanpassen van groep 1 met harnas naar groep 2/3 met veiligheidsgordel
 • SecureGuard: extra stuk tussen de beentjes voor betere bescherming van het bekken in groep 2/3
 • Advanced Side Impact Protection: extra bescherming bij zijdelingse aanrijding
 • Bekleding afneembaar en machinewasbaar
 • Met de rijrichting mee
 • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04
Specificaties
Merk ROMER
Kleur Bordeaux
Leveranciersnummer 2000030814
  Laden
  Laden