3sprouts Mand Badspeelgoed - Ijsbeer

Art nr. 39300184
3 Sprouts Mand Badspeelgoed Ijsbeer Zorg ervoor dat je badkamer geen waterpretpark voor je kinderen wordt. Laat je kinderen genieten van een badje met speeltjes, maar berg ze nadien op in deze handige opberger. De mand is gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, waardoor het niet beschimmelt.
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,95 € 15,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

3 Sprouts Mand Badspeelgoed Ijsbeer

Zorg ervoor dat je badkamer geen waterpretpark voor je kinderen wordt. Laat je kinderen genieten van een badje met speeltjes, maar berg ze nadien op in deze handige opberger. De mand is gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, waardoor het niet beschimmelt. Zo blijven de speeltjes samen en is je badkamer meteen weer ordelijk. Bovenaan heeft de opberger een ruime opening, zo kan je kindje snel het gewenst speeltje op de opberger halen! De handige zuignap blijft zowel op glas als op tegels hangen!

  • Materiaal: 100% Neoprene en 100%Polyester
  • Afmetingen: 38 x 36 cm
  • Gemakkelijk te bevestigen

3 Sprouts zijn 3creatieve Amerikaansemoeders metpassievoor design.Hunontwerpenzitten boordevol liefde voor baby’s en appreciatie voor unieke en moderne producten. Hun doelstelling in het leven is een glimlach op jouw gezicht toveren bij het aanschouwen van hun producten.

Specificaties
Merk 3SPROUTS
Leveranciersnummer 107008004
    Laden
    Laden