Babybjorn Relax Bliss - Mesh Grey Beige

Art nr. A00186026
De Babybjorn Relax Bliss Mesh Luipaard Antraciet is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 229,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Babybjorn Relax Bliss Mesh Luipaard Antraciet is een ergonomische wipper met een tijdloos design. De relax is perfect te gebruiken van voor pasgeboren baby's tot 2 jaar ( max. 13kg). De zitting geeft een goede ondersteuning aan de nek en rug en past zich aan naar de vorm van het lichaam waardoor het gewicht gelijk verdeeld wordt. Laat je kindje op een natuurlijke manier schommelen om zo motoriek en balans extra te trainen.
Wil je de relax meenemen op verplaatsing, kan dit zeker! De wipper kan in drie hoogtes geplaatst worden of volledig ingeklapt om op te bergen.

Heeft je kindje het harnas niet meer nodig na 9kg, kan de wipper ook als kinderstoel gebruik worden. Draai je bekleding om zodat je achterzijde de nieuwe zitting wordt.

De Meshstof gaat er mee voor zorgen dat je kindje het luchtig heeft in de relax en minder gaat zweten.

  • Ergonomische zitting
  • Vanaf geboorte tot 13 kg (2 jaar)
  • Inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen


Specificaties
Merk BABYBJORN
Kleur Wit/Beige
Omschrijving 2 Mesh Grey Beige
Description Babybjorn Relax Bliss - Mesh Grey Beige
    Laden
    Laden