Brevi Slex Kit Candy Pink Fans

Art nr. 39045797
Stijlvol Setje Placemat - Ruggensteun voor Brevi Eetstoel Kleed je coole Brevi Slex eetstoel aan met deze mooie designs. De Brevi Slex is ontwikkeld om met je kindje mee te groeien, van het eerste papje tot adolescentie. Deze comfortabele design stoel zal dus vele jaren deel uitmaken van jullie
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 39,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Stijlvol Setje Placemat - Ruggensteun voor Brevi Eetstoel

Kleed je coole Brevi Slex eetstoel aan met deze mooie designs. De Brevi Slex is ontwikkeld om met je kindje mee te groeien, van het eerste papje tot adolescentie. Deze comfortabele design stoel zal dus vele jaren deel uitmaken van jullie interieur. Met dit handige setje geef je de eetstoel telkens een vernieuwde en hippe uitstaling.

Eten is een feest en de vrolijke en fleurige bosvogeltjes nodigen je kindje uit om met plezier in de eetstoel te zitten. Je past met een soepele beweging de hoogtevan de rugleuninginhet zitje aan. De placemat is makkelijk van het tablet te nemen, zo kan je deze op een gebruiksvriendelijke manier reinigen.

  • Vrolijk setjemetruggensteunen placemat
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ergonomische ruggensteun

Brevi staat garant voor functioneel design. Alle Brevi artikelen zijn ontwikkeld vanuit het standpunt van de gebruiker. De weldoordachte ontwerpen vormen een prachtig geheel van ergonomisch comfort en de Italiaanse passie voor stijl.

Specificaties
Merk BREVI
Kleur Roze/Fuchsia
Leveranciersnummer 2060000000800
    Laden
    Laden