Maxi Cosi Buggy Lila XP - Essential Black

Art nr. A00107688
Comfortabele ritjes over ruw terrein? Dit kan perfect met de Maxi-Cosi Lila XP. Dankzij de all-terrain wielen, de zachte vering en het innovatieve Modulo-drive systeem kun je op elk terrein moeiteloos manoeuvreren.  De Maxi-Cosi Lila XP is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en biedt comfort
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 499,00 € 199,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Comfortabele ritjes over ruw terrein? Dit kan perfect met de Maxi-Cosi Lila XP. Dankzij de all-terrain wielen, de zachte vering en het innovatieve Modulo-drive systeem kun je op elk terrein moeiteloos manoeuvreren. 

De Maxi-Cosi Lila XP is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en biedt comfort buiten de gebaande paden - letterlijk! Je kunt de kinderwagen moeiteloos op elke ondergrond manoeuvreren dankzij de all-terrain wielen en zachte vering aan voor- en achterkant. Gebruik het unieke Modulo-drive systeem om de zwenkwielen aan de voorzijde zonder te bukken of te stoppen direct te vergrendelen of ontgrendelen. 

Het omkeerbare warmte-regulerende matras is heerlijk knus en warm in de winter en koel in de zomer. De verstelbare voetensteun en het beschermende UV50 zonnescherm met geïntegreerde nap keeper bieden je kleine comfort tijdens wandelingen en dutjes.  

Deze all-terrain kinderwagen is niet alleen comfortabel voor baby's, maar ook voor ouders. Geniet van de XXL mand die groot genoeg is om alle reisbenodigdheden mee te nemen tot maximaal 10 kg. 

 

Leeftijd: 0-4 jaar

Verstelbare voetensteun

Alle terreinen

Comfortabel

Eenvoudig met één hand op te vouwen

Specificaties
Merk MAXI COSI
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 1313672110
    Laden
    Laden