Childhome Boxlade 91/94 Beuk - Naturel

Art nr. 38413063
Childwood Parklade Met kleine kindjes in huis is opbergruimte geen overbodige luxe. Met deze parklade van Childwood gebruik je de verloren ruimte onder je parkje op de meest efficiënte manier. De lade is voorzien van wieltjes onderaan waardoor je deze makkelijk onder het parkje kan schuiven en terug
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 89,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Childwood Parklade

Met kleine kindjes in huis is opbergruimte geen overbodige luxe. Met deze parklade van Childwood gebruik je de verloren ruimte onder je parkje op de meest efficiënte manier. De lade is voorzien van wieltjes onderaan waardoor je deze makkelijk onder het parkje kan schuiven en terug kan openen. Zo heb je zeker voldoende plaats voor al de lakentjes, dekentjes, hoeslakentjes, matrasbeschermers, knuffels en tutjes. De lade zorgt er ook voor dat je alles bij de hand hebt als je het parkje wil verschonen. Een extra bodemplaat is inbegrepen zodat de inhoud van delade netjes afgedektis.

  • Parklade geschikt voor Childwood park
  • Afmetingen: 74 x 88 x 15,5 cm
  • Materiaal:Beuk enmeubelplaat
  • Onderhoud:Reinigmeteen vochtige doek

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

Specificaties
Merk CHILDHOME
Kleur Bruin
Leveranciersnummer DRPA91NA
    Laden
    Laden