Pericles Box Ocean - Wit + Wielen

Art nr. 37854539
Pericles Park Ocean Een park is een meubel dat een centrale plaats gaat innemen in je huis. De eerste maanden is dit het wiegje van je kindje waar het heerlijk in kan wegdromen, eenmaal je kindje kan zitten ga je je parkje naar beneden plaatsen en ga je het gebruiken als speelruimte waar je kindje
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 169,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Pericles Park Ocean

Een park is een meubel dat een centrale plaats gaat innemen in je huis. De eerste maanden is dit het wiegje van je kindje waar het heerlijk in kan wegdromen, eenmaal je kindje kan zitten ga je je parkje naar beneden plaatsen en ga je het gebruiken als speelruimte waar je kindje zich naar hartenlust kan uitleven maar waar het toch nog in een veilige omgeving zit.

Dit leuke parkje van Pericles is vervaardigd uit een combinatie van beukenhout en MDF. Alles is kindvriendelijk geverft. Het parkje is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes, zo kan het meegroeien met jekindje.Om het parkje makkelijk te kunnen verplaatsen zijn er wieltjes inbegrepen in de set.

  • Materiaal: Beukenhouten MDF
  • Verstelbaarin3 hoogtes
  • Makkelijk verplaatsbaar door de bijgeleverde wieltjes
  • Geschikt voor een matrasje 73x93 cm (zonder parkomranding) of 70x90 (in combinatie met een parkomranding)
  • Exclusief matras

Pericles probeert sinds meer dan een eeuw aan de hoge verwachtingen te beantwoorden van de mensen die vertrouwen hebben in het merk. Pericles, een teken van liefde !

Specificaties
Merk PERICLES
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Geschikt voor Park & Box
Leveranciersnummer PK510000000300A
Assembly BOM False
    Laden
    Laden