Avent Fopspeen 0-3M Soothie Beer - Blue Mix & Pink Mix Assorti 2-pack

Art nr. 38838345
Avent Soothie 0-3 maand Deze fopspeen in de vorm van een beertje is volledig gemaakt uit silicone. Doordat het schildje zo flexibel is is het comfortabel voor het gezicht van je baby. Het tutje houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van de tandjes en het tandvlees van je kindje. De soothie
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 11,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Avent Soothie 0-3 maand

Deze fopspeen in de vorm van een beertje is volledig gemaakt uit silicone. Doordat het schildje zo flexibel is is het comfortabel voor het gezicht van je baby. Het tutje houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van de tandjes en het tandvlees van je kindje. De soothie mag gesteriliseerd worden met stoom en is geschikt voor kindjes tot 3 maanden. Bij elk aventspeentje is een klikdekseltje geleverd zodat je je speentje niet in een speciaal doosje hoeft te vervoeren maar het netjes blijft in je tas.

De speentjes worden per set van 2 verkochten zijn verkrijgbaarin verschillende kleuren en/of designs. Indien je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering, kan je ditons meedelenbij hetplaatsen vanje bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Specificaties
Merk AVENT
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer SCF19400
Assembly BOM False
    Laden
    Laden