Avent Fopspeen 0-6M Night Time - Stars Blue & Stars Yellow Assorti 2-pack

Art nr. 36835829
Avent Fopspeen Nacht Silicone 0-6 maand De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 7,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Avent Fopspeen Nacht Silicone 0-6 maand

De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In combinatie met hun perfect symmetrische ontwerp garanderen de geventileerde, elastische fopspenen een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, gebit en tandvlees – zelfs als de speen zich omgekeerd in de mond van je baby bevindt. De speen kan gesteriliseerd worden met stoom. Elke speen heefteenbeschermdop die je aan de speen kunt vastklikken, zodat deze steriel blijft tot aan het gebruik. Elke fopspeen heeft een veiligheidsring. Bijde nacht-collectievan Avent licht het ringetje van het speentje op in het donker zodat je dit makkelijker terug kan vinden.

De fopspeentjes worden in een set van 2 stuks verkocht en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of designs. Indien je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering, kan je dit ons meedelen bij het plaatsen van je bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Specificaties
Merk AVENT
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer SCF17618
Assembly BOM False
    Laden
    Laden