Avent Fopspeen 0-6M Transparant - White & Pink & Blue Assorti 2-pack

Art nr. 36835830
Avent Fopspeen Transparant Silicone 0-6m De tutjes van Avent zijn orthodontische, samenknijpbare en symmetrische spenen en houden rekening met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tandjes en het tandvlees van je baby. Deze Philips Avent-spenen zijn gemaakt van siliconen en zijn smaak-
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 7,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Avent Fopspeen Transparant Silicone 0-6m

De tutjes van Avent zijn orthodontische, samenknijpbare en symmetrische spenen en houden rekening met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tandjes en het tandvlees van je baby. Deze Philips Avent-spenen zijn gemaakt van siliconen en zijn smaak- en geurvrij.

 • De platte, druppelvormige speen is niet hinderlijk voor de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tandjes en het tandvlees. Zelfs niet als de speen ondersteboven in het mondje zit.
 • De speen is smaak- en geurloos en wordt daardoor makkelijkergeaccepteerddoor baby’s. het materiaal is glad, transparant en eenvoudig te reinigen.
 • De speen is sterk, gaat lang mee envervormten verkleurtnietnaverloop vantijd
 • De speen is voorzien van een veiligheidsring zodat je het speentje altijd makkelijk uit het mondje kan nemen en je kindje de speen goed kan vasthouden
 • Het hygiënische klikdeksel bescherm je gesteriliseerde speen
 • Mag in de vaatwasser
 • Kan gesteriliseerd worden

De fopspenen worden in een set per 2 verkocht. Gelieve bij je online bestelling of online toevoeging aan de geboortelijst duidelijk het geslacht en de kleurvoorkeur te vermelden.

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Specificaties
Merk AVENT
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer SCF17018
Assembly BOM False
  Laden
  Laden