Avent Fopspeen 6-18M Animal - Blue Mix & Pink Mix Assorti 2-pack

Art nr. 36528402
Avent Fopspeen Dier 6-18 maand De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In combinatie
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 7,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Avent Fopspeen Dier 6-18 maand

De Free Flow fopspeen heeft een nieuw, vooruitstrevend design en meer luchtgaatjes in het schildje voor een betere luchtcirculatie en minder huidirritatie. Daarnaast heeft schildje een grotere welving waardoor meer ruimte is ontstaan voor het babyneusje. In combinatie met hun perfect symmetrische ontwerp garanderen de geventileerde, elastische fopspenen een natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, gebit en tandvlees – zelfs als de speen zich omgekeerd in de mond van uw baby bevindt. De speen kan gesteriliseerd worden met stoom. Elke speen heeft een beschermdopdie u aan de speen kunt vastklikken, zodat deze steriel blijft tot aan het gebruik. Elke fopspeenheeft een veiligheidsring.De fopspeentjesworden ineen set van2 stuks verkocht.

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Specificaties
Merk AVENT
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer SCF18224
Assembly BOM False
    Laden
    Laden