Chicco Co-Sleeper Wieg Next2me Magic - Cool Grey

Art nr. A00029135
Met de Chicco Next2me Magic wieg kan jouw baby’tje heel dicht bij jouw slapen en toch in zijn eigen bedje liggen! Met het veilige bevestigingssysteem kan het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden. De Chicco Next2me wieg laat je toe om naast je baby te slapen en kan je hem
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 229,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Met de Chicco Next2me Magic wieg kan jouw baby’tje heel dicht bij jouw slapen en toch in zijn eigen bedje liggen! Met het veilige bevestigingssysteem kan het wiegje aan het bed van mama en papa vastgemaakt worden. De Chicco Next2me wieg laat je toe om naast je baby te slapen en kan je hem gemakkelijk voeden of in slaap wiegen wanneer je kindje wakker wordt. Het nieuwe zijdelingse systeem om het wiegje te openen is nog praktischer en gemakkelijker te gebruiken. De zijkant kan heel vlot op- en neerwaarts worden geschoven met één hand, vanuit het ouderlijke bed, zonder te moeten opstaan. Om het nieuwe schuifsysteem te openen volstaat het om op de knop te duwen, het zijpaneel schuift dan automatisch neerwaarts.
 • Veilige en eenvoudige installatie
 • Hoogte in 11 standen regelbaar
 • Poten zijn uitschuifbaar
 • Voor kinderen van 0-6 maanden of 9 kg
 • Snel een eenvoudig te openen of te sluiten
 • Schommelstand
 • Kan in 4 standen worden gekanteld

De eerste jaren met je baby zijn gevuld met unieke, waardevolle momenten. De missie van Chicco is om dicht bij ouders en hun kinderen te staan, met passie en vaardigheden, zodat van elk moment genoten kan worden.

Let op:

- Gebruik de wieg niet meer zodra uw kind zichzelf omhoog kan trekken, op zijn knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten!

- Lees voor gebruik de instructie die bij de wieg zit zorgvuldig voor dat u de wieg in gebruik neemt.

Specificaties
Merk CHICCO
Kleur Grijs
Leveranciersnummer 00079701190000
  Laden
  Laden