Done by Deer Cozy Nest - Dreamy Dots Powder

Art nr. A00045172
" Leg je baby heerlijk te slapen in dit super mooie en zachte nestje. Het nestje is een bedje op zich. Tijdens de eerste weken heeft je baby nood aan een veilige en knusse omgeving. Leg dit zachte nestje in de wieg en je baby voelt zich onmiddellijk gerustgesteld. Als je baby overdag in de box ligt
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 78,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Leg je baby heerlijk te slapen in dit super mooie en zachte nestje. Het nestje is een bedje op zich. Tijdens de eerste weken heeft je baby nood aan een veilige en knusse omgeving. Leg dit zachte nestje in de wieg en je baby voelt zich onmiddellijk gerustgesteld. Als je baby overdag in de box ligt creëer je met dit nestje ook een veilige en knusse omgeving.

Heb je graag je baby ’s nachts dicht bij jou? Leg je baby in het nestje in je bed en zo blijft je baby veilig liggen. Jij kan genieten van enkele uren nachtrust en je hoeft je geen zorgen te maken of je kindje wel veilig slaapt.

Het nestje geeft je baby extra comfort en veiligheid! En jij bent geruster wanneer je weet dat je kleine schat in goede handen is! Je kan dit nestje overal gebruiken: in de draagwieg, in de box, in je eigen bed,... Neem het nestje mee als jullie ergens op visite gaan, en je kan je baby overal te slapen leggen op een vlakke ondergrond.

 • Van: 0-6 maanden
 • Handige treklintjes om de afmeting te bepalen
 • Materiaal: 100% katoen
 • Afmetingen 80 x 50 cm
 • Afmetingen matrasje 73 x 33cm
 • Kan overal mee naartoe
 • Mag in de wasmachine

LET OP: Dit is geen draagwieg! Als je baby in het nestje ligt, til je het nestje niet op!

"
Specificaties
Merk DONE BY DEER
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Geschikt voor Park & Box
Leveranciersnummer DD2293981
  Laden
  Laden