Babydan Flex Door Section Zwart - Doorloop 52cm

Art nr. 37869559
" Babydan Flex Door Section Zwart - Doorloop 52cm Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 52,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Babydan Flex Door Section Zwart - Doorloop 52cm

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen), plaats je hetsysteem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

Deze Section Door wordt gebruikt om jereeds bestaandeBabydanFlex hekuitte breiden met een extra deur. Zo wordt de afmeting van het hek verlengd met 72 cm. De doorgang van de deur bedraagt 52 cm.

  • Extra deur voor een Babydan Flex hek
  • Afmeting: 72 cm
  • Doorgang 52 cm
  • Hoogte: 71 cm
"
Specificaties
Merk BABYDAN
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 006105004
Description Babydan Flex Door Section Zwart - Doorloop 52cm
    Laden
    Laden