Babydan Flex Muurbevestiging Zwart - voor M -L -XL

Art nr. 37869571
" Babydan Flex Muurbevestiging Zwart - Voor M-L-XL Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 16,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Babydan Flex Muurbevestiging Zwart - Voor M-L-XL

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen), plaats je het systeem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

Metdeze extra muurbevestigingis hetmogelijkje Babydan hekjesnelergens anders te plaatsen. Zo kan je het hek in de winter bijvoorbeeld gebruiken rond de kachel en in de zomer om een open raam naar de tuin af te sluiten.

  • Extra muurbevestigingen voor het Babydan Flex hekje
"
Specificaties
Merk BABYDAN
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 006106004
Description Babydan Flex Muurbevestiging Zwart - voor M -L -XL
    Laden
    Laden