Babydan Flex XL Zwart 90-278cm - 1 Deur 2x Medium 2x Large Sections

Art nr. 37869490
Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 189,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnenvallen), plaatsje hetsysteem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

DeFlex M-set bevat 2muurbevestigingen,een deuropening (72 cm)en2 stukken hek van 33 cm en 2 stukken van 72 cm. Afhankelijk van hoe deze geplaats worden zijn ze geschikt voor een opening tussen 90 en 278 cm. Extra stukken hek kunnen steeds afzonderlijk aangekocht worden om het hek te vergroten tot de gewenste grootte en vorm. Zo kan je de Babydan Flex gebruiken als deurhek, park, om de kamer te verdelen,

Door het Quick Release Systeem is alles snel los te maken en eenvoudig op te bergen of te verplaatsen. De deur heeft een ruime doorgang en is door een volwassenen eenvoudig met één hand te openen.

  • Deze set bevat: muurbevestigingen, een deur (72 cm) en 2 extra stukken van 33cm en 2 stukken van 72 cm
  • Geschikt voor een opening tussen 90 en 278 cm
  • Materiaal: Metaal
  • Hoogte: 71 cm

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Specificaties
Merk BABYDAN
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 006102004
Omschrijving 2 1 Deur 2x Medium 2x Large Sections
Description Babydan Flex XL Zwart 90-278cm - 1 Deur 2x Medium 2x Large Sections
    Laden
    Laden