Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Organic - The Original Black

Art nr. 32770122
De Tricot-slen draagdoek van Babylonia is een rekbare draagdoek. Hij is gemaakt van een rekkende stof waarin baby's erg comfortabel kunnen zitten of liggen. Als je de draagdoek goed knoopt en de banen over de rug en de schouders goed spreidt, is hij ook voor ouders erg comfortabel. De rekbare
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 59,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Tricot-slen draagdoek van Babylonia is een rekbare draagdoek. Hij is gemaakt van een rekkende stof waarin baby's erg comfortabel kunnen zitten of liggen. Als je de draagdoek goed knoopt en de banen over de rug en de schouders goed spreidt, is hij ook voor ouders erg comfortabel.

De rekbare draagdoek wordt eerst volledig geknoopt (= op de juiste manier rond het lichaam van de ouder gewikkeld en vastgeknoopt) voor je de baby erin zet. Dit is ideaal voor beginners: je kan rustig oefenen zonder je baby, en je kan zorgen dat hij goed zit voor je de baby erbij betrekt. (Ook handig voor als je eerst met de auto moet rijden: je knoopt hem thuis en zet de baby er op locatie pas in.)

Op de website van Babylonia zijn instructievideo's te vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de draagdoek knoopt. Op het internet zijn ook ontelbare video's en forums te vinden die kunnen helpen. Bij problemen of vragen kan je ook steeds de hulp inroepen van een draagconsulent. Maar natuurlijk helpen onze medewerkers in de winkel je ook met plezier!

In een rekbare draagdoek draag je je baby op je buik met het gezichtje naar jou toe op kusjeshoogte. Bij kleine baby's trek je de banden hoog genoeg voor een optimale ondersteuning van het nekje. Zo zit je baby steeds veilig, geborgen, in de ergonomische M-houding (beentjes en heupen) met een gekromde rug (foetale houding) en met een goede nekondersteuning.

• Materiaal: 100% biologisch katoen
• Lekker zacht, knus en geeft een extra laagje warmte
• Met lichte rek
• Eén maat, past iedereen
• Eerst knopen, dan baby erin
• Geschikt voor kinderen van 3 tot 15 kg
• Ergonomisch: de baby zit in de optimale M-houding
• Wassen op 30 graden
• Mag niet in de droger, strijken op lage stand

Babylonia werd opgericht nadat een kersverse mama, Ingrid Guikers, een draagzak kocht voor haar zoontje om praktische redenen en de ontelbare voordelen van dragen ontdekte. Ze verdiepte zich er jarenlang in, gaf lezingen en ontwikkelde ergonomische draagdoeken, wat uiteindelijk leidde tot de opstart van Babylonia. Ze wou zo veel mogelijk mama's en papa's hun kindjes met plezier zien dragen.

Specificaties
Merk BABYLONIA
Kleur Zwart
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 The Original Black
Description Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Organic - The Original Black
    Laden
    Laden