Beaba Bewaarpotje Glas 250ml - Eucalyptus Green

Art nr. A00086890
Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je dit handige glazen bewaarpotje van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 13,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je dit handige glazen bewaarpotje van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te maken, die je dan kan invriezen.

De bewaarpotjes sluiten hermetisch af en bewaren zo perfect de smaken en aroma's. Je mag ze in de magnetron gebruiken, dus je tovert in een mum van tijd een gezonde en verse maaltijd op tafel. Op elk potje staat een duidelijk leesbare maatverdeling, zo weet je steeds exact hoeveel je kindje gegeten heeft.

  • Glazen potje met soepel kunststof deksel
  • Met maatverdeling
  • Hermetisch afsluitbaar
  • Bestand tegen temperatuurschommelingen (opwarmen, invriezen, steriliseren)
  • Inhoud: 250 ml

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specificaties
Merk BEABA
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 912799
Omschrijving 2 Eucalyptus Green
Description Beaba Bewaarpotje Glas 250ml - Eucalyptus Green
    Laden
    Laden