Beaba Bib Expresso - Grey White

Art nr. A00067694
De snelste flesverwarmer op de markt! Je baby hoeft niet te wachten op zijn flesje, want de Beaba Bib Expresso verwarmt het water super snel. Met één druk op de knop loopt het warme water rechtstreeks in de fles, alleen nog even schudden en klaar!  Zo heb je in een handomdraai een flesje klaar. De
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 99,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De snelste flesverwarmer op de markt! Je baby hoeft niet te wachten op zijn flesje, want de Beaba Bib Expresso verwarmt het water super snel. Met één druk op de knop loopt het warme water rechtstreeks in de fles, alleen nog even schudden en klaar!  Zo heb je in een handomdraai een flesje klaar. De temperatuur is altijd nauwkeurig en en juist, je kan zelf bepalen of je het water op 22° of op 37° wilt. Het bovenste gedeelte van de Bib' Expresso kan je ook zelfstandig als bain-marie opwarmer gebruiken voor zuigflessen of kleine potjes.

  • Snelle opwarmtijd (30 seconden voor een flesje van 150ml)
  • Instelbare temperatuur (22° of 37°)
  • Eenvoudige bediening
  • Bain-marie opwarmen ook mogelijk

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specificaties
Merk BEABA
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Grey White
Description Beaba Bib Expresso - Grey White
    Laden
    Laden