Beaba Boek Mijn eerste maaltijden met Babycook

Art nr. A00067684
Nog inspiratie nodig voor een lekkere verse maaltijd voor je baby? Dan vind je vast je gading in dit Beaba kookboek 'Mijn eerste hapjes met Babycook'. De 80 recepten zijn ontwikkeld door ouders/chefs Christophe Saintagne en Laura Portelli en nutritioniste Laurence Haurat. De maaltijden zijn speciaal
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 22,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Nog inspiratie nodig voor een lekkere verse maaltijd voor je baby? Dan vind je vast je gading in dit Beaba kookboek 'Mijn eerste hapjes met Babycook'. De 80 recepten zijn ontwikkeld door ouders/chefs Christophe Saintagne en Laura Portelli en nutritioniste Laurence Haurat. De maaltijden zijn speciaal uitgekiend voor kinderen tussen 4 en 24 maanden.

  • Geïllustreerd kookboek met 80 recepten
  • Maaltijden voor kinderen tussen 4 en 24 maanden

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specificaties
Merk BEABA
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Description Beaba Boek Mijn eerste maaltijden met Babycook
    Laden
    Laden