Beaba Kam en Borstel - Green Blue

Art nr. A00134632
Dit setje van Beaba bestaat uit een borstel en kam, speciaal ontworpen voor de haartjes van jouw kleintje. De borstel heeft ultrazachte nylon haren, waardoor je deze met een gerust hart kan gebruiken vanaf de geboorte. Met zijn afgeronde tanden kan je ook de kam voor je pasgeborene gebruiken. De kam
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 7,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dit setje van Beaba bestaat uit een borstel en kam, speciaal ontworpen voor de haartjes van jouw kleintje. De borstel heeft ultrazachte nylon haren, waardoor je deze met een gerust hart kan gebruiken vanaf de geboorte. Met zijn afgeronde tanden kan je ook de kam voor je pasgeborene gebruiken. De kam kan je eenvoudig achteraan op de borstel vastklikken. Zo raak je hem niet kwijt en bespaar je plaats in je verzorgingstas of toiletzakje.

  • Setje van kam en borstel
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Met ring om op te hangen

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specificaties
Merk BEABA
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Green Blue
Description Beaba Kam en Borstel - Green Blue
    Laden
    Laden